Oscar matras

A partir de 425,00

Latex, Visco-Gel en twee lagen HR schuim in combinatie met een hoes vol ademende watten vormen samen de perfecte matras.

  • 140×190
  • 140×200
  • 160×200
  • 180×200
  • 80x200
  • 90×190
  • 90×200
  • 90×210
Wissen
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Extra informatie

Choose your size:

140×190, 140×200, 160×200, 180×200, 80×200, 90×190, 90×200, 90×210

100 NACHTEN OP PROEF! GRATIS TERUGNAME!

Tevreden of geld terug

Ontspan je en droom gerust op je Oscar-matras.
Ben je niet tevreden, dan komen we je matras ophalen en betalen we je volledig terug.

 SAMENSTELLING VAN DE MATRAS

Découpe matelas
1) DE HOES

Onze hoes is gefabriceerd met Premium textiel en gevuld met een gepatenteerde vulling die je meer comfort biedt en ervoor zorgt dat transpiratie sneller verdampt en niet in het hart van de matras dringt.

2) DE BESCHERMLAAG IN MICROGEPERFOREERD LATEX

Onder de hoes zit een beschermlaag in microgeperforeerd latex. Deze latex voelt aangenaam aan en regelt de temperatuur wonderwel door zijn microperforaties. Het lijkt wel of je zweeft en het voelt heel fris aan. Onze latex bestaat ook voor 20 % uit natuurlijk hars: daardoor is hij antibacterisch en anti-huisstofmijt.

3) HR NATURALIS® SCHUIM

Daarna volgt een laag ecologisch en innoverend HR Naturalis® schuim van 50kg/m3, voor nog meer comfort. Een gedeelte van het fossiele materiaal in dit schuim is vervangen door ricinusolie. Dit zachte schuim zorgt voor een perfecte ondersteuning en comfort. Het werd ontwikkeld om je gewrichten te ontlasten, je lichaam te ondersteunen en je bewegingen te vergemakkelijken. Dit schuim zorgt ook voor een fris gevoel.

4) LAAG VISCO GEL

Daarna volgt een laag Visco-Gel. Dat komt neer op een combinatie van de uitzonderlijke voordelen van traagschuim en gel.
Traagschuim zorgt voor een vermindering van de druk en past zich aan de vormen van je lichaam aan. De parels die bestaan uit pure gel bieden temperatuurregelende voordelen zodat je bed niet onaangenaam warm wordt. Wat een zaligheid! Deze laag absorbeert ook schokken. Zo heb je geen last van de woelende slaper die naast je ligt.

5) HET HART

Tot slot is er het hart van de matras. Een dikke laag HR schuim met hoge veerkracht. De beste op de markt. De vele comfortzones volgen perfect de vorm van je ruggengraat.
En omdat we willen dat je natuurlijk en gezond slaapt, zijn al onze materialen CertiPUR© en/of OEKO-TEX® Klasse 1 gecertificeerd.

certipur_logo-150

Het schuim in onze matrassen kreeg het CertiPur label, een erkenning van het onafhankelijke controlelaboratorium Eurofins Product Testing A/S dat tegemoetkomt aan de strenge eisen omtrent ongewenste chemische stoffen in schuim. Voor de productie van onze matrassen is geen gebruik gemaakt van ozonschadelijke bestanddelen, zware metalen, brandwerende stoffen, kwik of lood. Vanzelfsprekend zijn onze matrassen ongevaarlijk voor en aangepast aan kinderen en zuigelingen.

label-oko-tex-150

Onze matras draagt ook het Oeko-Tex label. Dit is het belangrijkste label op het vlak van de menselijk-ecologische kwaliteiten van textiel: vrij van producten die giftig zijn voor het lichaam of voor het milieu. De Oeko-Tex Association groepeert 16 erkende onafhankelijke onderzoeks- en controle-instellingen.

DE KENMERKEN VAN OSCAR

AFKOMST

Volledig ontwikkeld en gefabriceerd in België

SAMENSTELLING

Superpositie van 4 schuimlagen :

Microgeperforeerd latex : 2cm
HR Naturalis® schuim 50kg/m3 : 3cm
Visco-Gel (memory foam en gel) : 3cm
HR schuim 35kg/m3 : 17cm

Gepatenteerde tijk (hoes), opgevuld met ademende watten met buisvormige holtes, hypo-allergeen en wasbaar.

AFMETINGEN EN GEWICHT

Matras 90 x 190 90 x 190 x 25 cm 19 kg
Matras 140 x 190 140 x 190 x 25 cm 30 kg
Matras 80 x 200 80 x 200 x 25 cm 18 kg
Matras 90 x 200 90 x 200 x 25 cm 20 kg
Matras 140 x 200 140 x 200 x 25 cm 31 kg
Matras 160 x 200 160 x 200 x 25 cm 36 kg
Matras 180 x 200 180 x 200 x 25 cm 40 kg
Matras 90 x 210 90 x 210 x 25 cm 21 kg

LEVERING

In België, Luxemburg, Nederland en Frankrijk leveren we onze matrassen via DPD, TNT of onze eigen vrachtwagens.

Binnenkort kunnen we ook leveren in de rest van Europa.

LEVERINGSKOSTEN

Zowel onze leveringen als onze terugnames zijn gratis in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

CERTIFICERING VAN HET SCHUIM

Al het schuim dat wij gebruiken, draagt het CertiPur label, uitgereikt door het onafhankelijke controlelaboratorium Eurofins Product Testing A/S. Dit labo controleert of voldaan is aan de strenge eisen op het vlak van ongewenste chemische bestanddelen in het schuim. Voor de productie van onze matrassen is dus geen gebruik gemaakt van ozonschadelijke bestanddelen, zware metalen, brandwerende stoffen, kwik of lood. Ze zijn vanzelfsprekend ongevaarlijk voor en aangepast aan kinderen en zuigelingen. Onze matras draagt ook het Oeko-Tex label. Dit is het belangrijkste label op het vlak van de menselijk-ecologische kwaliteiten van textiel: vrij van producten die giftig zijn voor het lichaam of voor het milieu. De Oeko-Tex Association groepeert 16 erkende onafhankelijke onderzoeks- en controle-instellingen.

GARANTIE

10 jaar beperkte garantie. Meer weten

 DE VOORDELEN VAN OSCAR

Voor alle soorten bedden

Oscar voelt zich thuis op elk soort bed: de traditionele lattenbodem die te koop is in beddenwinkels, de boxspring (heel wat klanten hebben ons al over hun goede ervaringen verteld.) en zelfs spiraalbedden.

De Oscar-matras zal dus ongetwijfeld passen op het bed dat jij nu gebruikt

Sommiers matelas Oscar
Un matelas pour toutes les positions

 Voor alle slaaphoudingen

Oscar is een matras die zo gemaakt is dat je perfect kunt slapen in elke houding.

Of je nu op je buik slaapt, op je rug, je zij, in S-houding, in lepel- of in foetushouding, alleen, met z’n twee, met je huisdier, met één of meerdere hoofdkussens … Oscar is voor jou gemaakt!

 Voor elke lichaamsbouw

We hebben Oscar samengesteld met verantwoorde materialen om je algemeen comfort en een perfecte nachtrust te garanderen. Met zijn 7 comfortzones en schuim met grote veerkracht past de Oscar-matras zich aan je gewicht, je lengte en je slaapgewoontes aan.

Welke lichaamsbouw je ook hebt, je raakt zo snel aan je Oscar-matras gewend dat je hem niet meer kunt missen.

Un matelas pour toutes les morphologies

Zij zijn dol op Oscar en raden hem graag aan!

Perfecte matras

De levering gebeurde zeer snel en vlot. Nu slaap ik als nooit tevoren op mijn nieuwe matras. Daarvoor had ik wat pijn in mijn schouders bij het wakker worden; dat is nu volledig weg sinds ik op mijn nieuwe matras slaap.
David P

11/09/16, Breda

Geweldig!

Ik slaap zalig op de Oscar-matras. De levering was heel makkelijk en praktisch. Ik zou niet meer op een andere matras willen slapen! Hij is niet te zacht en niet te hard.
Louise G

29/10/16, Knokke

Zeer tevreden

Ik was niet helemaal op mijn gemak om deze matras op het internet te kopen. Maar ik had hier goede dingen over gehoord en dus heb ik het risico genomen. Wel, ik heb er geen spijt van. We slapen er nu een maand op en zijn heel tevreden met onze aankoop.
Jan B

03/11/16, Leiden

Helemaal oké

Zoveel beter dan mijn oude matras met veren!
Nicolas M

21/10/16, Groningen

Stem voor Oscar

Een verleidelijk design, onvergelijkbare samenstelling, gemakkelijke en gratis levering.

Alles wat je nodig hebt om elke dag rustig te ontwaken.

Matelas conçus par un kinésithérapeute
>> PRIX SPECIAUX RENTREE durant tout le mois de septembre <<
-65€ par matelas durant le mois d'avril avec le code topavril18