De perfecte matras?

Lees de ervaringen van onze klanten

Beoordelingen van onze klanten

Stem voor Oscar :

Slaap heerlijk op Oscar

Het matras is niet te hard, niet te stevig. Oscar is gewoon perfect voor mij en Jakob!
Sophie L.

04/01/17, Dordrecht - Nederland

Prima

Ik was eigenlijk al 6 maanden aan het klagen over mijn vorige matras. Ik slaap nu zo lekker met Oscar.
Bram M.

27/12/16, Beringen - België

Blij

We zijn heel blij omdat we de kans hebben om Oscar matras te hebben
Koen S.

7/12/16, Bellegem - België

Goede kwaliteit

Oscar is een matras van goede kwaliteit. Ik raad Oscar iedereen aan!
Katrien

2/12/16, Leiden - Nederland

Heel tevreden

Wij zijn heel tevreden over onze matrassen. Heb hiervoor meerdere matrassen uitgeprobeerd, maar deze matras bevalt me het beste en geeft goede ondersteuning bij mijn rugklachten. Mijn vriend slaap ook heerlijk op deze matras.
Marcel vdV

20/11/16, Deinze - België

Kwaliteit

Spannend om via internet een matras te bestellen… De beloofde kwaliteit wordt echter waargemaakt: we zijn zeer tevreden met onze Oscar
Danielle M

17/11/16, Evergem - België

Zeer tevreden

Ik was niet helemaal op mijn gemak om deze matras op het internet te kopen. Maar ik had hier goede dingen over gehoord en dus heb ik het risico genomen. Wel, ik heb er geen spijt van. We slapen er nu een maand op en zijn heel tevreden met onze aankoop.
Jan L.

03/11/16, Aalst - België

Geweldig!

Ik slaap zalig op de Oscar-matras. De levering was heel makkelijk en praktisch. Ik zou niet meer op een andere matras willen slapen! Hij is niet te zacht en niet te hard.
Louise G.

29/10/16, Knokke - België

SUPER

Deze matras is echt een super aankoop! Sinds mijn operatie sliep ik nooit meer goed. Ik moest verschillende keren per nacht opstaan. Nu gebeurt dat niet meer. AAN TE RADEN
Nikolaas

02/10/16, Dendermonde - België

De perfectie in matrassen!

We hebben de Oscar-matrassen ontdekt tijdens een uitzending op tv. In het begin stonden we er weigerachtig tegenover om een matras online te bestellen zonder hem vooraf uit te proberen. Het is toch een belangrijke aankoop. Maar na een bezoekje aan de site en toen we gelezen hadden over de terugname-garantie, hebben we de knoop doorgehakt en besteld. De volgende zaterdag kregen we de matras thuis geleverd, enkele dagen na onze bestelling. Het was de baas zelf die kwam leveren, de matras op zijn plaats legde en ons de ‘gebruiksaanwijzing’ uitlegde (onderhoud en zo). Nu gebruiken we de matras al enkele maanden en we …
Adam L.

21/09/16, Kortrijk - België

Perfecte matras

De levering gebeurde zeer snel en vlot. Nu slaap ik als nooit tevoren op mijn nieuwe matras. Daarvoor had ik wat pijn in mijn schouders bij het wakker worden; dat is nu volledig weg sinds ik op mijn nieuwe matras slaap.
Dirk V.

11/09/16, Hasselt - België

Zalige nacht

Buitengewone matras. We zijn onder de indruk van de kwaliteit en het comfort. Gaan slapen is een echt plezier geworden. Ik ben heel tevreden over Oscar Sleep. Zonder twijfel aan te bevelen. Een service waar niets op aan te merken valt. Heel snelle levering.

Dequesnes

01/09/2016, Mechelen - België

Ik kan deze matras aan iedereen aanbevelen.

De matras is super. We slapen allebei zeer goed. De levering gebeurde zeer snel.
Thomas P.

24/08/2016, Leiden - Nederland

Uitstekende matras

Ik sliep vroeger op een matras met geheugenschuim die me 1600 euro gekost heeft. Een heel slechte ervaring. Nooit wil ik nog geheugenschuim, noch voor mijn matras, noch voor mijn hoofdkussen. Voor deze Oscar-matras heb ik maar half zoveel betaald en dit is echt wat ik verwachtte. Eindelijk slaap ik goed. Eindelijk een matrasverkoper die geen oplichter is.
Paullie D.

18/08/2016, Breda - Nederland

100 NACHTEN OP PROEF! GRATIS TERUGNAME!

Tevreden of geld terug

Ontspan je en droom gerust op je Oscar-matras.
Ben je niet tevreden, dan komen we je matras ophalen en betalen we je volledig terug.

De perfecte matras

Matrassen ontwikkeld en geproduceerd in België !

Matelas Universel Oscar
Matelas conçus par un kinésithérapeute